GELEIDE MUURcommissie VERKLARENDE WOORDENLIJST

April 18, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over GELEIDE MUURcommissie VERKLARENDE WOORDENLIJST

Wanneer het evaluatie van een LEIDENE Muur voor uw kerk, installeert het trefpunt, conferentie, of collectief, zijn er vele termijnen die onbekend zouden kunnen zijn. Deze verklarende woordenlijst bevat veel van de belangrijkste termijnen om u te helpen het LEIDENE paneellandschap navigeren.

 

Beeldverhouding

De verhouding van breedte aan hoogte van een beeld of het scherm. De typische videobeeldverhoudingen zijn 16:10 en 16:9.

 

Helderheid

De helderheid in een LEIDENE muur verwijst naar hoeveel verlichting uit de LEIDENE panelen komt. Er is een verschil tussen de Maximumhelderheid die het helderste mogelijke plaatsen en de Gekalibreerde Helderheid is die het maximum plaatsen is waarbij al LEDs dezelfde helderheid is. Met Maximumhelderheid, is het mogelijk dat niet AL LEDs op dat helderheidsniveau zal zijn, is het helderst die één of andere LEDs in het paneel zal tonen. De helderheid is bijzonder belangrijk als u LEIDENE muren in hoog omringend licht zoals zonlicht of zwaar aangestoken trefpunten zult gebruiken.

 

Certificatie

De certificatie zorgen ervoor dat een LEIDENE muur is getest en aan emissies, macht, en veiligheidsverordeningen voldaan. Zoek de volgende certificatie om te verzekeren de uw LEIDENE muren aan verordeningen voldoen.

  • FCC – Dit teken verzekert de LEIDENE panelen zich niet zullen mengen in audio of radiosignalen
  • ETL – Bewijst naleving van machtsveiligheidsnorm.
  • EMC – Dit teken toont naleving van elektromagnetische emissiesnormen en verzekert de LEIDENE Comités zich niet zullen mengen in ander toestel.

 

Chassis

Het kader dat LEIDENE modules houden, de voeding, en het ontvangen van kaart in een LEIDEN paneel zijn het chassis.

 

Dichtste Kijker

De dichtste kijkersspecificatie is een schatting door de fabrikant van LEIDENE panelen die beschrijft hoe ver de LEIDENE muur van de dichtste kijker zou moeten worden opgezet. Ideaal gezien, is deze classificatie de afstand waarvan een kijker niet de individuele pixel in een videomuur zal kunnen zien.

 

Kleurenverschuiving

De kleurenverschuiving is de verschillen in twee kleuren die bedoeld hetzelfde zijn te zijn. In een LEIDENE muur, wegens tolerantieverschillen in het productieproces van LEDs, kunnen twee LEDS lichtjes verschillende intensiteit of kleurengolflengten zijn. Het verschil tussen intensiteit is kleurenverschuiving.

 

Contrast

Het verschil in verschijning tussen het lichtste deel van een beeld en het donkerste deel van een beeld.

 

Het buigen Straal

De sommige LEIDENE panelen kunnen een lichte kromme voor gebruik in studio's, collectieve bureaus of andere toepassingen hebben waar een vlakke muur niet wenselijk is.

 

Drijfmethode

Soms bedoeld als Aftastenwijze, vertelt de drijfmethode u hoeveel LEDs in één keer actief is. LEDs zet uit en bij een visueel onwaarneembare snelheid, is dit wat helpt de waargenomen helderheid controleren. Als een Drijfmethode 1/15 aftasten is, dat dat op elk moment slechts 1/15 betekentTh van LEDs is actief. Dit gebeurt zo nochtans snel dat het niet door het oog zal ontdekt worden.

 

Gevlogen

De LEIDENE die muren die van optuigen worden gehangen, door het optuigenkader wordt gesteund van hierboven zijn naar verluidt „gevlogen“.

 

Gray Scale

Een beetje van een slecht gekozen term, Gray Scale verwijst naar de kleurdiepte, of eenvoudig (misschien te eenvoudig), het aantal beschikbare kleuren.

  • Een 12 beetje grijze schaal zal een potentieel van 4096 kleuren hebben (212)
  • Een 14 beetje grijze schaal zal een potentieel van 2 hebben14 kleur of 16.384
  • Een grijze schaal met 16 bits biedt 2 aan16 kleurenpotentieel of 65.536 kleuren

 

Opgezette grond

De LEIDENE muren die aan optuigen of een kader in bijlage zijn dat door de grond wordt gesteund zijn naar verluidt opgezette grond.

 

HDR – High Dynamic Range

HDR is een reeks technologieën die de waaier van kleur en contrast in een videobeeld verbeteren. Door hogere helderheid, bredere kleurenwaaiers, meer detail en hogere vrije hoogte aan te bieden, verstrekt HDR meer levensechte diepte en beeldkwaliteit.

 

IC-bestuurder

De IC-Bestuurder controleert de staat van elk individuele leiden in het LEIDENE paneel. Het controleert de aan-uit- staat door de Modulatie van de Impulsbreedte (PWM) of de meer vooruitgang gooit de Modulatie van de Impulsbreedte (door elkaar s-PWN). De vernieuwingsfrequentie van elk LEIDEN paneel wordt bepaald door de IC-Bestuurder.

 

LEIDENE Module

Een module in een LEIDEN paneel huisvest led's zelf. Vaak twee of meer modules zullen een deel van één enkel LEIDEN Comité zijn.

 

LEIDEN Comité

Een LEIDEN Comité is één enkel chassis dat LEIDENE modules, een voeding huisvest, die kaart, en IC-Bestuurder ontvangen. De veelvoudige LEIDENE Comités maken omhoog een LEIDENE videomuurvertoning.

 

Neten

Een neet is de meting van de intensiteit van een zichtbare lichtbron. De helderheid wordt gemeten in neten.

 

Outputkanaal

Een outputkanaal is een digitaal signaal dat videoinhoud naar de LEIDENE muren verzendt. Elk outputkanaal heeft een maximumpixelbedrag. Op grote leiden tellen de muren, of de muren met hoog pixel, zouden de veelvoudige kanalen noodzakelijk kunnen zijn om één enkele videomuur te richten.

 

Pixelgrootte

De pixelgrootte wordt niet over het algemeen gepubliceerd, maar kunnen grotere leiden voor een dichtere het bekijken afstand zelfs met een grotere pixelhoogte toestaan. Dit is toe te schrijven aan daar die minder ruimte tussen LEDs zijn.

 

Pixelhoogte

De pixelhoogte is de afstand tussen twee led's in een LEIDEN paneel. Het wordt verticaal gemeten van het centrum van leiden één tot het centrum van aangrenzende leiden horizontaal of. Gewoonlijk gemeten in mm, staat een kleinere pixelhoogte dichter over het algemeen de kijker toe om aan de LEIDENE muur te zijn.

 

Voeding

De macht aan de LEIDENE muur wordt verstrekt in ervaart de configuratie van de madeliefjeketting. De macht gaat de muur bij één van de LEIDENE voedingen van het paneel in en dan ontvangt elk verder paneel macht van het paneel vóór het.

 

Bewerker

De Bewerker neemt uw videobeeld, past filters en aanpassingen toe. en output het aan de videomuur. De bewerker formatteert ook de output zodat het correct over veelvoudige LEIDENE panelen toont.

 

Het ontvangen van Kaart

De ontvangende kaart is het deel van het LEIDENE paneel dat een signaal van de verzendende kaart in de Bewerker ontvangt. Het „eerste“ LEIDENE paneel in de LEIDENE muur verbindt rechtstreeks met de bewerker via een kabel van CAT5 of CAT6-en dan wordt elk verder LEIDEN paneel (tot de maximumpixeltelling op het kanaal) verbonden op een manier van de madeliefjeketting.

 

Vernieuwingsfrequentie

De vernieuwingsfrequentie is hoe vaak het beeld op het scherm opnieuw wordt getekend. De beelden op het scherm worden opnieuw getekend vaak per seconde. De vernieuwingsfrequentie is bijzonder belangrijk wanneer het gebruiken van een camera die de LEIDENE muur in het voer zou kunnen vangen. Als de vernieuwingsfrequentie niet hoog genoeg is, of als de camera incorrect wordt gevormd, verfris me of de aftastenlijnen kunnen op de camera worden gevangen.

 

Resolutie

De resolutie is het aantal pixel in een digitale vertoning. Het wordt gemeten als breedte door hoogte. Er zijn een aantal standaardresoluties zoals 1080p, WUXGA, 4K, enz. Elke resolutie zal een beeldverhouding hebben die de verhouding van pixel in de formaatbreedte is: hoogte.

 

Optuigen

Het optuigen is het kadersysteem dat steunt en steunt de LEIDENE muur. Het optuigen kan ter plaatse worden gebruikt, van een plafond worden gehangen, of in een kader afhankelijk van de stadiumvereisten worden geconstrueerd.

 

Het verzenden van Kaart

Een verzendende kaart is een deel van de Bewerker die output een „kanaal“ van videoinhoud aan de ontvangende kaart op de rug van het LEIDENE paneel. Elke bewerker kan veelvoud hebben verzendend kaarten naar output veelvoudige kanalen van inhoud.

 

Het bekijken Hoek

De het bekijken hoek specificeert de maximumhoek dat een LEIDENE muur of het LEIDENE paneel nog, met 90º kan aan beide kanten viewable zijn zijnd een vooraanzicht en een 180º parallel zijnd met het LEIDENE paneel.

 

Opgezette muur

Een muur opgezette LEIDENE vertoning wordt gehangen van en krijgt steun van een bestaande muur.