PIXELhoogte EN RESOLUTIE

April 18, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over PIXELhoogte EN RESOLUTIE

GELEIDE COMMISSIE PIXELhoogte

De pixelhoogte is één van de belangrijkere specificaties wanneer het bekijken het installeren van een LEIDENE videomuur. Het bepaalt hoe ver een videomuur van de dichtste mening en ook de prijs van de LEIDENE panelen kan zijn die omhoog de muur maken.

De pixelhoogte, van een technisch standpunt, is de afstand tussen pixel (te centreren centrum) op een LEIDEN paneel. Elke LEIDENE vertoning heeft een pixelhoogte van één of andere afstand, zelfs tv's en computermonitors. Soms moet u super dicht krijgen, of zelfs een vergrootglas gebruiken om de individuele pixel te zien. Dichter zijn de pixel aan elkaar, kernachtiger het beeld bij dichtere afstanden.

Aangezien de meeste LEIDENE videomuren een fatsoenlijke afstand tussen de muur zelf en de dichtste kijker hebben, is de pixelhoogte groter dan op een TV of een monitor waar u slechts een paar voeten weg zou kunnen zijn. De huidige norm voor het meest binnen installeert als een kerk of het huis van verering is in de 2.5mm – 4mm waaier. Als u videomuur voor gebruik als openluchtaanplakbord installeerde waar de mensen door vele meters van signage drijven, kan de hoogte vrij groot zijn, 8mm aan zo hoog zeggen zoals 10mm.

Hoger de pixelhoogte, moet verder een mening zijn het beeld te zien zonder de ruimten tussen hen te zien.

Het verband tussen pixelhoogte en videomuurkosten
De hogere pixelhoogte betekent ook hogere pixeldichtheid, of meer pixel per paneel. Meer pixel betekent meer kosten. Bijvoorbeeld, in 320mm x 160mm (vrij standaardgrootte) LEIDEN paneel:

Een 2mm LEIDEN van de pixelhoogte paneel zal 160 rijen van 80 pixel, of 160 x 80, voor een totaal van 250.000 LEDs hebben
Een 2.5mm LEIDEN van de pixelhoogte paneel zal 128 x 64 resolutie en meer dan 160.000 LEDs hebben
Meer pixel per paneel betekent de mening dichter kan zijn, maar aangezien er meer LEDs op het paneel zijn, kosten zij ook meer. Het is een gebied met veel pixel, en het betekent niet een bepaalde LEIDENE videomuur beter is. Enkel kunnen de middelenmensen dichter aan het zitten.

VIDEOmuurresolutie

Aangezien u in het bovengenoemde voorbeeld kunt zien, is de resolutie van één enkel LEIDEN paneel niet stellair door de normen van vandaag. Wanneer onze tv's in 3840 pixel × 2160 volstoppen, schijnen zuivere 168 x 168 niet te vergelijken. Wegens dit, zullen de meeste installaties vele samen LEIDENE panelen stapelen om de videomuur omhoog te maken.

Een vrij standaardresolutie over een computermonitor (WUXGA) is 1920 x 1200. Om dit op een videomuur met 3.9mm LEIDENE van de pixelhoogte panelen zoals onze RAND 3,9 te herhalen, zou u een videomuur hebben die 15 panelen overdwars door hoge 10 is. Dat is eigenlijk een resolutie 1920 x 1280 of 3:2beeldverhouding en kolossale 24 voet x 16ft (geef of neem een paarduim).

Probeer het met een 2.9mm pixelhoogte. Wij konden met 10 panelen wijd door 6 panelen gaan hoog en een 1440×864-resolutie krijgen die aan een WXGA+ of 1440 x 900 bij een 16:10beeldverhouding zeer dicht is. Of om dichter aan een 1080p te worden, konden wij een paneel 14 door 8 paneel videomuur doen.

Als uw vereisten van de installatie ruimte en dichtste kijker in een niet genormaliseerde resolutie resulteren, is dat waar de bewerker binnenkomt. Een groot bewerker zal u helpen uw video schrapen om uw videomuur te passen.

Duidelijk, stelt de prijs vast de pixelhoogte, resolutie, ruimte voor LEIDENE muren in uw trefpunt, en samen van al werk om u te helpen de juiste LEIDENE panelen voor uw installatie vinden. WeiYe heeft een team van hoogst gekwalificeerd en bekwaam ondersteunend personeel wat u met om het even welke vragen kan helpen u zou kunnen hebben. Welke resolutie u nodig hebt, hoeveel panelen, welke pixelhoogte, enz. Gelieve te bereiken ons!