Novastar4k LEIDENE Vertoningsoplossingen: Hoe te bereiken?

April 6, 2022

4K de LEIDENE vertoning, als innovatief LEIDEN vertoningstype, bezet more and more marktaandeel. In de strikte zin, definiëren wij 4K-LEIDENE vertoning als LEIDEN vertoningsscherm met grootte van 4096 door 2160 pixel. Momenteel, nemen wij vaak het LEIDENE scherm met grootte van 3840 door 2160 pixel als 4K-LEIDENE paneelvertoning aangezien het wijder in daadwerkelijke projecten wordt gebruikt. In dit artikel, zullen wij bespreken hoe te om LEIDENE van Novastar 4K oplossingen door uzelf te bereiken.

En gelieve worden opgemerkt, is deze methode een principe dat op andere merken van LEIDEN controlesysteem en LEIDENE controlekaart kan worden toegepast. Zo, beginnen!

1. Hoe te om de Oplossingsontwerp van Novastar 4K te doen?

Alvorens wij het daadwerkelijke ontwerp doen, zijn hier drie vragen voor ons om te vragen:

(1) wat is de totale resolutie van het gehele scherm?

(2) welke videobron zij zullen gebruiken?

(3) wat zijn de extra vereisten als u één of ander speciaal of beter effect wilt bereiken?

Wij moeten hen één voor één behandelen.

(1) wat is de totale resolutie van het LEIDENE scherm?

Het doel om deze vraag te berekenen is te berekenen hoeveel controlemechanismen en output wij voor dit project nodig hebben.

(2) welke videobron zij zullen gebruiken?

Wij kunnen verschillende inputschakelaars nodig hebben, dus moeten wij dit duidelijk maken om de juiste verrichtingen te doen.

(3) welk extra materiaal nodig hebben wij?

Soms, als wij één of ander speciaal effect willen bereiken, kunnen wij wat extra materiaal nodig hebben om ons te helpen dit bereiken. Bijvoorbeeld, 3D visueel effect, lage latentietijd, HDR-functie, etc.

Hier zijn drie vragen dat u over alvorens moet denken het LEIDENE van Novastar te plannen 4K vertoningsproject. U kunt hen met het verkooppersoneel of technisch personeel bespreken, en zij zouden u redelijk advies moeten geven.

2.What Options Do We Have voor het Project van Novastar 4K?

Novastarleiden heeft verschillende reeks HOOFDcontrolemechanismen. Bijvoorbeeld, 1080 niveau HOOFDcontrolemechanisme, 4K*1K-HOOFDcontrolemechanisme, en 4K*2K-HOOFDcontrolemechanisme.

Voor HOOFDcontrolemechanismen met een ladingscapaciteit van 2,3 miljoen pixel, zullen wij vier van dat nodig hebben. En voor 4K*1K-LEIDEN vertoningscontrolemechanisme, zullen wij twee van hen nodig hebben.

Als wij het aantal willen verminderen verder, bijvoorbeeld, willen wij minder kabels op plaats, dan 4K*2K-kan het LEIDENE vertoningscontrolemechanisme aan dit vereiste voldoen aangezien slechts één eenheid de vlek kan raken.

2.1 4K die Project door 1080P LEIDEN Controlemechanisme verbindt

In deze situatie, passen wij 4 1080P-LEIDENE het schermcontrolemechanismen toe om 4K-resoluties te verbinden. Zo, wat is de structuur van het controlesysteem?

Eerst, zullen wij een videolasapparaat van 4K met minstens vier output nodig hebben om vier enige videobronnen aan de vier HOOFDcontrolemechanismen te verstrekken.

Dan, zullen wij vier Ethernet-kabels moeten uitrusten om HOOFDcontrolemechanismen aan het 4K-LEIDENE scherm aan te sluiten.

laatste bedrijfsnieuws over Novastar4k LEIDENE Vertoningsoplossingen: Hoe te bereiken?  0

2.2 alle-in-één HOOFDcontrolemechanisme

Wanneer wij alle-in-één HOOFDcontrolemechanisme gebruiken, hebben wij geen LEIDEN vertoningslasapparaat nodig. In plaats daarvan, kan het HOOFDcontrolemechanisme ons helpen deze functie bereiken, dus minder kabels en materiaal op plaats.

laatste bedrijfsnieuws over Novastar4k LEIDENE Vertoningsoplossingen: Hoe te bereiken?  1

Aangezien u van dit beeld kunt zien, is er hierboven geen LEIDEN lasapparaat als. Wij zullen USB-kabels aan cascade en DVI-kabel een lijn tussen deze alle-in-één LEIDENE het schermcontrolemechanismen zoals Novastar VX4S creëren.

Door dit type van controlemechanisme te gebruiken, zal uw project eenvoudiger en duidelijker zijn.

Hier zijn sommige noodzakelijke stappen voor u om te leiden:

(1) drapeer het scherm door USB-kabel, en creeer een DVI-lijn om de videobron over te brengen.

(2) vorm de het schermverbinding van elke VX4S, en elk van hen zou als afzonderlijk scherm moeten worden behandeld.

(3) reeks eerste VX4S op het frontale paneel: a. kies beeldmozaïek; b. gelijke; c. plaats de totale breedtepixel als 3840 pixel, en totale hoogtepixel als 2160 pixel; d. de vastgestelde hoeveelheid van de Mozaïekkolom als 2 en Mozaïekrij qty als 2; e. plaats de juiste positie van het ladingsgebied als 1.

(4) beëindig het plaatsen van andere drie VX4S-HOOFDcontrolemechanisme.

2.3 van Hoofd novastar 4K Controlemechanisme

In deze situatie, wensen wij twee 4K*1K-slechts HOOFDcontrolemechanisme aangezien zij het laden capaciteit van 4,1 miljoen pixel hebben.

laatste bedrijfsnieuws over Novastar4k LEIDENE Vertoningsoplossingen: Hoe te bereiken?  2

Wij hebben ook een videolasapparaat van 4K om synchrone videobron te geven, en Ethernet-kabels nodig om videobron over te brengen.

2.4 laad direct 4K

Dit is de eenvoudigste structuur voor u om 4K-LEIDEN project te bereiken, is slechts één 4K*2K-HOOFDcontrolemechanisme genoeg om het gehele scherm te laden. Er zou een LEIDENE videobewerker moeten zijn om de videobron te schrapen.

Als u alle-in-één 4K*2K-HOOFDcontrolemechanisme toepast, dan is er geen behoefte van LEIDENE het schermbewerker.

Gelieve worden opgemerkt dat na het beëindigen van hardware die plaatsen, er software plaatsend is om te voltooien. U kunt dat onder de begeleiding van uw verkooppersoneel, of professionele technici doen.

Om samen te vatten

Als u LEIDENE van Novastar 4K oplossingen wilt bereiken, zijn hier twee belangrijke methodes voor uit te rusten u:

(1) 1080P-niveau HOOFDcontrolemechanisme:

a. Het onafhankelijke HOOFDcontrolemechanisme zoals MCTRL660, en u moet een LEIDEN videolasapparaat uitrusten.

b. Alle-in-één HOOFDcontrolemechanisme zulke houdt van VX4S.

(2) van hoofd 4K Novastar controlemechanisme:

a. 4K*1K HOOFDcontrolemechanisme, bijvoorbeeld, MCTRLR5.

b. Van HOOFD 4K*2K alle-in-één controlemechanisme zoals Jr. van NovaPro UHD.

c. 4K*2K HOOFDcontrolemechanisme zoals MCTRL4K met een LEIDENE van Novastar 4K bewerker.

Voor meer informatie over LEIDEN controlesysteem en LEIDENE vertoning, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren