WAT MOET IK EEN GELEIDE VERTONING INSTALLEREN?

April 12, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over WAT MOET IK EEN GELEIDE VERTONING INSTALLEREN?

Uw eerste foray in de wereld van LEIDENE vertoningen kan ontmoedigen. Er zijn zodat moet vele nieuwe te leren termijnen en alvorens u om het even welke besluiten kunt nemen, u berekenen welke besluiten zou moeten nemen u!

Deze inleiding geeft u één of ander inzicht in wat u nodig zult hebben om een LEIDENE vertoning of muur in uw kerk, conferentieruimte, hal, of kleinhandelswinkel te installeren.

De Componenten van een LEIDENE Vertoning

De belangrijkste onderdelen van een LEIDEN systeem zijn:

  • LEIDENE Comités
  • Het monteren of Onderstellen
  • Ethernetkabels
  • Bewerker
  • De Software van de bewerkercontrole

GELEIDE VERTONINGScommissie

Dit zijn de delen u ziet. De LEIDENE vertoningen worden bijna altijd uit een aantal LEIDENE die panelen samengesteld samen worden gecombineerd om een beeld te veroorzaken. Afhankelijk van ruimte, ontwerpbehoeften en gewenste outputresolutie, zullen de deze LEIDENE panelen door ethernetkabels worden gecombineerd en worden verbonden.

Een LEIDEN paneel wordt uit duizenden van individuele die LEDs samengesteld in een module worden geplaatst. Één enkele module of veelvoudige modules zullen in een kader of een chassis worden gecombineerd. Op de rug van dit chassis een voeding en een ontvangende kaart zal zijn.

HET MONTEREN OF ONDERSTELLEN

De uw LEIDENE vertoning zal op wat manier worden opgezet. Er zijn drie opties om op te zetten. De sommige LEIDENE panelen zijn beter dan anderen voor verschillende onderstelstijlen.

Gevlogen LEIDENE vertoningen
Een gevlogen LEIDENE vertoning gebruikt een optuigensysteem om LEIDENE panelen van een hoogte te hangen. Dit is gewoonlijk een structuur van de stadiumbundel wordt ontworpen om het gewicht talrijke LEIDENE samen verbonden die panelen te steunen.

Muur Opgezette LEIDENE Vertoningen
Een muur opgezette LEIDENE vertoning zal op een kader worden opgezet dat op een muur wordt opgezet. Wanneer de muur die een LEIDEN paneel opzetten, het aardig is om een LEIDEN paneel te hebben dat voortoegang tot de nuttige delen in de rug verleent. Dit maakt het gemakkelijk om kabels te veranderen die defect zouden kunnen zijn of andere aanpassingen maken. Opgezette de muur leidde vertoningen gewoonlijk kijkt beter met een kader op de buitenranden.

Grond Gestapelde LEIDENE Vertoningen
Sommige toepassingen vereisen dat LEIDENE panelen ter plaatse samen worden gestapeld. In dit opzettende systeem, wordt het gewicht panelen gesteund door de grond. Vaak worden toegevoegd zullen de stabilisatoren, of de kaders van de ladderstijl kunnen ook zijn konden tot hogere panelen toegang hebben.

AANLEG VAN KABELNETTEN

Er zal twee kabels voedend elk LEIDEN paneel zijn. Over het algemeen, slechts één paneel zal een „in werking gesteld huis“ of langere kabels vereisen die met de bewerker en de voeding verbinden. Andere panelen in de vertoning zullen met elkaar worden verbonden.

Het tweede type zal de signaal of gegevenskabel zijn. Dit zal een kabel van CAT5/6 ethernet zijn. om uw Geleide muurvertoning te hebben correct, zullen de signaalkabels moeten correct worden bevolen. De orde wordt bepaald door de bewerker.

laatste bedrijfsnieuws over WAT MOET IK EEN GELEIDE VERTONING INSTALLEREN?  0

BEWERKER

De bewerker neemt het signaal van uw uitvoerapparaat (gewoonlijk via HDMI) en formatteert het voor de LEIDENE muur. Elk bewerkermerk heeft zijn eigen opties van de kleurenaanpassing, maar zij allen bepalen hoe te om uw video op de panelen in de juiste orde voor een juiste vertoning te krijgen. De bewerker voedt de ontvangende kaart van het LEIDENE paneel. De ontvangende kaart moet hetzelfde merk en het formaat zijn zoals de bewerker.

DE SOFTWARE VAN DE BEWERKERcontrole

De NovaStarbewerkers zijn grote prijs-kwaliteitverhouding, vooral als u aan opstellings LEIDENE muren in vaste plaatsen plant en van plan bent om hen niet vaak aan te passen. De kerken, de vergaderzalen en de openluchtsignage toepassingen zullen van NovaStar-behandeling profiteren.

Voor meer informatie over hoe te om een LEIDENE vertoningsmuur te plannen, gelieve ons te contacteren en wij kunnen helpen. Het WeiYe-team wordt wortel geschoten in AV-integratie. Wij hebben LEIDENE panelen in het leven geroepen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen die met ons in de loop van de jaren hebben gewerkt. Wij kunnen u helpen!