Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Verkoper
Merken: Weiye
Aantal werknemers: 50~100
Jaarlijkse omzet: 50000000-10000000
Opgericht Jaar: 2020
Export pct: 50% - 60%
Inleiding

Wei Ye Introduction
De Opto-elektronicaco. van Shenzhenweiye, Ltd werd opgericht in 2020. Het is een professionele fabrikant die van LEIDENE vertoningen productie, R&D, en verkoop integreren. Het is ook een LEIDENE vertoningsfabrikant die professionele integrators dient. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf bepaald om de internationale high-end videotechnologie te richten en de ontwikkelingsrichting van de binnenlandse industrie van de het groot-schermvertoning te leiden bij het technische niveau. In de loop van de jaren, is Wei Ye zich blijven groeien en ontwikkelen. Het heeft de van de de vertonings high-tech industrie van de industrie enige audiovisuele het onderzoek en de ontwikkelingsbasis vastgelegd en met succes de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan. Zijn verwante producten hebben ook 3C, Ce, ROSH en andere certificatie overgegaan. Momenteel, is Wei Ye een prima merk in de industrie van de het groot-schermvertoning belast met de productontwikkeling, productie, verkoop en dienst, geworden en de belangrijkste leverancier van matrijs en het multi-schermbeeldschermsysteemoplossingen in China geworden.

De technologie en het merk zijn de stichting voor de ontwikkeling van Weiye en de groei. vele jaren, is het bedrijf geëngageerd aan technologieonderzoek en ontwikkeling en de merkbouw geweest, die technologie gebruiken om de ontwikkeling van de industrie te drijven, en merk-verbeterend producten onder de begeleiding van dit ontwikkelingsidee, met inbegrip van volledig-kleuren de LEIDENE binnen, Openluchtvertoningsschermen, heeft de klein-hoogte LEDs, enz., producten het strenge testen ondergaan om super stabiliteit te verzekeren. De fabriek zal door het ISO9000-kwaliteitssysteem blijven worden geleid om betrouwbare producten met hoge toegevoegde waarde voor gebruikers te creëren. De Weiyeopto-elektronica heeft met succes een merkafbeelding van precisie micro-hoogte LEIDENE vertoningen en high-end commercieel vertoningsmateriaal zowel binnen als buiten de industrie gevestigd. Onze producten van de precisie klein-hoogte zijn officieel de markt overzee ingegaan. Wij hebben vele high-end klanten in binnen- en buitenland in het high-end weergaveveld, en de kwaliteitserkenning van vele kanaalverkopers gewonnen. Het bedrijf is ook aan opstellings Noordamerikaanse bureaus, Europese bureaus, en Zuidoostaziatische takken van plan om globale klanten professioneel pre-sales overleg, vertrouwelijke verkoop en de naverkoopdiensten aan te bieden; om klant te ontmoeten verzenden de behoeften met de snelste reactie.

 

Het bedrijf bouwt een stofvrije workshop die met de normen van RoHS en ISO-volledig volgzaam is, en introduceert YAMAHA en SAMSUNG-de automatische productielijnen van het precisieflard, automatisch proces het testen materiaal, automatische assemblage, en het verouderen productielijnen. In termen van R&D en het productieproces van de micro-hoogte schermen, door technologische innovatie, heeft het een aantal gepatenteerde technologieën en zijn eigen onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingscontrolebesturingssysteem. Als professionele productfabrikant op het gebied van het groot-schermvertoningen, de Opto-elektronicaco. van Shenzhen Weiye, is Ltd gebaseerd op een people-oriented concept van de ondernemingsontwikkeling en verzamelt binnenlandse prima talenten. Zijn wetenschappelijk beheer, prima dienst en professioneel R&D-team van uitstekende kwaliteit is krachtig, uitstekende kwaliteit met de sterke waarborg van kwaliteitsproducten, zal Wei Ye altijd één stap, superieur vooruit en uniek zijn. Betaal concentratie aan de ontwikkelingstendens van de internationale producten van de mozaïekvertoning, blijf de nieuwe producten van de mozaïekvertoning ontwikkelen, traditionele producten optimaliseren en bevorderen, in de internationale cyclus integreren, de marktvraag ontmoeten, marktconsumptie leiden, en het bedrijf toelaten blijven vitaliteit ontwikkelen en handhaven. Het uitstekende concept, de belangrijke technologie, de professionele geest en de wetenschappelijke houding zijn de sterke waarborg voor Wei Ye de belangrijkste leverancier van binnenlandse matrijs te worden en het multi-scherm verbindend beeldschermsysteemoplossingen.

Geschiedenis
 

De Opto-elektronicaco. van Shenzhenweiye, Ltd werd opgericht in 2010. Het is een professionele LEIDENE vertoningsfabrikant het integreren productie, een onderzoek en een ontwikkeling, en verkoop. Het is ook een LEIDENE vertoningsfabrikant die professionele integrators dienen. Sinds zijn onderneming, heeft het bedrijf bepaald om de internationale high-end videotechnologie te richten en de ontwikkelingsrichting van de binnenlandse industrie van de het groot-schermvertoning te leiden bij het technische niveau. In de loop van de jaren, is Wei Ye zich blijven groeien en ontwikkelen. Het heeft de basis van de de vertonings high-tech industrie R&D van de industrie enige audiovisuele vastgelegd en met succes de ISO9001-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan. Zijn verwante producten hebben ook 3C, Ce, ROSH en andere certificatie overgegaan. Momenteel, is Wei Ye een prima merk in de industrie van de het groot-schermvertoning belast met de productontwikkeling, productie, verkoop en dienst, geworden en de belangrijkste leverancier van matrijs en het multi-schermbeeldschermsysteemoplossingen in China geworden.

 
 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
 

De technologie en het merk zijn de stichting voor de ontwikkeling en de groei van Wei Ye. vele jaren, is het bedrijf geëngageerd aan technologieonderzoek en ontwikkeling en de merkbouw geweest, die technologie gebruiken om de ontwikkeling van de industrie te drijven, en merk-verbeterend producten onder de begeleiding van dit ontwikkelingsidee, met inbegrip van volledig-kleuren de LEIDENE binnen, Openluchtvertoningsschermen, heeft de klein-hoogte LEDs, enz., producten het strenge testen ondergaan om super stabiliteit te verzekeren. De fabriek zal door het ISO9000-kwaliteitssysteem blijven worden geleid om betrouwbare producten met hoge toegevoegde waarde voor gebruikers te creëren. De Weiyeopto-elektronica heeft met succes een merkafbeelding van precisie micro-hoogte LEIDENE vertoningen en high-end commercieel vertoningsmateriaal binnen en buiten de industrie gevestigd. Onze producten van de precisie klein-hoogte zijn officieel de markt overzee ingegaan. Wij hebben vele high-end klanten in binnen- en buitenland in het high-end weergaveveld, en de kwaliteitserkenning van vele kanaalverkopers gewonnen. Het bedrijf is ook aan opstellings Noordamerikaanse bureaus, Europese bureaus, en Zuidoostaziatische takken van plan om globale klanten professioneel pre-sales overleg, vertrouwelijke verkoop en de naverkoopdiensten aan te bieden; om klant te ontmoeten verzenden de behoeften met de snelste reactie.

 

Het bedrijf bouwt een stofvrije workshop die met de normen van RoHS en ISO-volledig volgzaam is, en introduceert YAMAHA en SAMSUNG-de automatische productielijnen van het precisieflard, automatisch proces het testen materiaal, automatische assemblage, en het verouderen productielijnen. In termen van R&D en het productieproces van de micro-hoogte schermen, door technologische innovatie, heeft het een aantal gepatenteerde technologieën en zijn eigen onafhankelijk onderzoek en ontwikkelingscontrolebesturingssysteem. Als professionele productfabrikant op het gebied van het groot-schermvertoningen, de Opto-elektronicaco. van Shenzhen Weiye, is Ltd gebaseerd op een people-oriented collectief ontwikkelingsconcept en verzamelt binnenlandse prima talenten. Zijn wetenschappelijk beheer, prima dienst en professioneel R&D-team van uitstekende kwaliteit is krachtig, uitstekende kwaliteit met de sterke waarborg van kwaliteitsproducten, zal Wei Ye altijd één stap, superieur vooruit en uniek zijn. Betaal concentratie aan de ontwikkelingstendens van de internationale producten van de mozaïekvertoning, blijf de nieuwe producten van de mozaïekvertoning ontwikkelen, traditionele producten optimaliseren en bevorderen, in de internationale cyclus integreren, de marktvraag ontmoeten, marktconsumptie leiden, en het bedrijf toelaten blijven vitaliteit ontwikkelen en handhaven. Het uitstekende concept, de belangrijke technologie, de professionele geest en de wetenschappelijke houding zijn de sterke waarborg voor Wei Ye de belangrijkste leverancier van binnenlandse matrijs te worden en het multi-scherm verbindend beeldschermsysteemoplossingen.

Dienst
 

1. De onderhoudsdienst

 

De efficiënte inhoud van twee jaar van de garantiedienst.

Alle-middelentechnische ondersteuning: vrije hotline en technische verre steun voor de volledige het levenscyclus van het product.

 

Hardwareonderhoud: Verleen onderhoud en van de vervangstukkenreparatie dienst de ter plaatse volgens het foutenniveau.

 

(1) onderhoud ter plaatse: Wanneer het foutenniveau niveau drie bereikt, zal een ingenieur worden toegewezen om te inspecteren en reparatie op plaats

(2) reparatie van vervangstukken: de klant zal de defecte vervangstukken aan de aangewezen fabriek van Weiye voor reparatie posten

 

Vervangstukkenlevering: levering met orde

Het schoonmaken begeleiding: Verleen steun van het materiaal de schoonmakende programma

 

Het efficiënte werkingsgebied van twee jaar van de garantiedienst

 

De de de eenheidsmodule, voeding, en ventilator op de vertoning zijn defecte het systeemmislukking van de Vertoningscontrole (grafische kaart, die kaart verzenden, die kaart ontvangen)

De mislukking van het de softwaregebruik van de controlevertoning

 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
 
 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Eerste niveaumislukking

Het verbindingsprobleem van de schakelaar op het vertoningsscherm en de van het de mislukkings Verre telefoon of netwerk van de controlesoftware begeleiding

 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Secundaire mislukking

De eenheidsmodule, voeding, die kaart ontvangen, die kaart, en grafiekkaart verzenden is de beschadigde Postende dienst

 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Niveau 3 mislukking

Zijn het de Criteriaa grote aantal van het mislukkingsoordeel modules of de voedingen op de vertoning beschadigd

 
 

1. De uitgebreide beperkte garantiedienst

Voor de Weiye-merk LEIDENE die schermen en modules door klanten, na de garantieperiode van 2 jaar worden gekocht, afhankelijk van het productmodel, kunnen zij verkiezen om een extra 1-3 jaar van de uitgebreide beperkte garantiedienst te kopen.

 

2. Dienst de ter plaatse van de installatiebegeleiding

Ons bedrijf wijst professionele ingenieurs toe om u van de begeleiding van de het scherminstallatie en systeem te voorzien zuiverend de daarmee verband houdende diensten.

 

China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

3. De onderhoudsdienst ter plaatse

Volgens klantenbehoeften, kunnen de techniek en het technische personeel aan de plaats worden toegewezen om divers onderhoud, het zuiveren en andere technische diensten te verlenen om diverse problemen op te lossen die tijdens klantengebruik voorkomen.

 

China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

4. De dienst van de vervangstukkenreparatie

Wanneer de de vertoningsmodule van de klant een vervangstukmislukking heeft, kan het enige vervangstuk aan punt van de de naverkoopdienst van Weiye het aangewezen voor reparatie worden gepost, en Weiye zal het terug naar de klant verzenden nadat de reparatie wordt voltooid.

 

Het klantenprobleem koppelt klantenservice → terug verstrekt de van het reparatieaantal en adres informatie → de klantenpakken en vastmaakt de lijst van herstelde producten en de post van het reparatieaantal → aan de gespecificeerde adres→ reparatie wordt voltooid en teruggestuurd naar de klant

 

 

China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

5. De kaliberbepalingsdienst

Wijs professionele techniek en technisch personeel aan de klantenplaats toe om de diensten van de volledig schermkaliberbepaling voor vertoningsmateriaal te verlenen.

 

6. De ondersteunende diensten van de gebeurtenisplaats

Verstrek gebeurtenisondersteunende diensten ter plaatse, en zal professionele ingenieurs toewijzen om de technische ondersteuningdiensten aan de de gebeurtenisplaats van de klant te verlenen om de zakelijke activiteiten van de klant te begeleiden.

 

 

China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

7. De inspectiedienst

De techniek en het technische personeel gaan naar de klantenplaats de inspectiediensten verlenen, ruim de werkende status van het vertoningsscherm op tijd ontdekken, fouten diagnostiseren en volledige oplossingen verstrekken om ervoor te zorgen dat het materiaal in goede exploitatievoorwaarde blijft.

 

 

China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

8. Schoonmakende ondersteunende dienst

Verstrek schoonmakende ondersteunende diensten, wijs techniek en technisch personeel aan de plaats toe om technische raad te geven bij het schoonmaken van de spinman, ruim ervoor te zorgen geaccumuleerd die de lampoppervlakte van het openluchtvertoningsscherm schoonmaken, stof en onzuiverheden te verwijderen op de oppervlakte van het scherm wordt, en dat het vertoningsscherm proper is.

 

9. De dienst van de vervangstukkenaankoop

De klanten kunnen originele vervangstukkenproducten door de naverkoopdienst kopen om ervoor te zorgen dat de productkwaliteit in de beste voorwaarde is.

 

10. De opleidende diensten

Wijs professionele ingenieurs toe om uitvoerige technische opleiding voor het materiaalgebruikers van klanten en onderhoud verwant personeel te verstrekken.

 
 

De dienstdoel: voorbij gebruikersbehoeften, om gebruikers van meer te voorzien

De dienstconcept: pro-actief, efficiënt, gestandaardiseerd en nadenkend

De hartgrondige dienst: Bied gebruikers de geschikte, snelle en betrouwbare hartgrondige dienst aan

De snelle dienst: snelle reactie, snelle aankomst, snelle reparatie

De diensthouding: soort. Beroeps, norm

 

De Beperkte Garantiedienst van twee jaar

 

Aanhangend de bedrijfsfilosofie van zich het concentreren op klantenbehoeften en het richten van klantentevredenheid, blijft het bedrijf in beheer, technologie, producten, techniek, de dienst en andere aspecten vernieuwen, overtreffen, en klanten voorzien van de producten van uitstekende kwaliteit en producten die aan de vereisten voldoen. De betere dienst

Eerst gebaseerd op het concept „Kwaliteit, de Dienst eerst, Eerlijkheid eerst“, zullen wij van ganser harte gebruikers van de producten van uitstekende kwaliteit aan concurrerende prijzen voorzien.

Ons technisch de dienstsysteem is correct en gestandaardiseerd. De klantenservice van het bedrijfhoofdkwartier is uitgerust met een professioneel team van full-time en ervaren technische ondersteuningingenieurs, die naar diverse plaatsen voor professionele begeleiding, technische opleiding, steun en de naverkoopdienst kunnen op elk ogenblik worden gestuurd.

 

7×24 Hotline: Het hoofdkwartier van het bedrijf en de verkoopafdelingen in diverse provincies hebben opstelling een de diensthotline van 24 uur, 7 dagen per week, om de verre diagnosefunctie te gebruiken die problemen op te lossen door gebruikers op elk ogenblik worden veroorzaakt.

Ons Team
 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

De kwaliteit leidt tot voortreffelijkheid, leidt de reputatie tot de toekomst


 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Om een vertrouwde op globale leverancier van uitstekende kwaliteit van LEDs te zijn, en ernaar te streven een vertrouwd op merk in de LEIDENE industrie te zijn

 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Integriteit, kwaliteit, en win-win

 
China Shenzhen Weiye Optoelectronics Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geloof dat de kwaliteit de ziel van producten is, strikt verblijven door elke norm van productselectie, elk proces van productie, elk detail van de dienst, en creëren maximumwaarde voor klanten