GELEIDE MUURcommissie PIXELhoogte EN HET BEKIJKEN AFSTAND

April 2, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over GELEIDE MUURcommissie PIXELhoogte EN HET BEKIJKEN AFSTAND

Het hart van de LEIDENE muur is… wachttijd voor het… leiden. Het kan te vroeg in het artikel voor spoilers zijn, maar daar gaat u.

Wij zijn vertrouwd allen met LEDs, overal zijn zij. Wij kunnen allen niet weten dat LEIDENE tribunes voor Lichtgevende diode (wij nu), maar wij allen hebben hun gevolgen ervaren. Of een aanwijzing dat een TV, de schermen op onze telefoons, of de lichten in ons huis is, leiden overal is.

Is leiden een zeer eenvoudige elektrocomponent die licht uitzendt wanneer de macht door het overgaat. De types van materiaal die omhoog leiden maken de kleur bepalen de LEIDENE wil verlicht. Al geruime tijd, waren de LEIDENE materialen, minstens die die goedkoop genoeg waren om in kleine elektronika te gaan beperkt tot groen en rood. In recente (ish) jaren, zijn blauwe leiden mogelijk geworden wat tot de LEIDENE gebaseerde schermen een werkelijkheid maakte. Door rode, groene en blauwe LEDs in diverse bedragen te mengen, is het mogelijk om meer dan 16 miljoen kleuren (in een 24 beetjevertoning) te bereiken.

Het laatste stuk van het raadsel is grootte en prijs. De technologie maakt ons het mogelijk nu om alle drie kleuren op een super kleine spaander te zetten. Door duizenden deze te zetten samen kunnen wij de LEIDENE schermen zonder discernable ruimte tussen hen maken.

In feite, is de hoeveelheid ruimte tussen deze LEDs een belangrijk stuk van het begrip van en het vergelijken van LEIDENE muren. Die ruimte wordt genoemd de Pixelhoogte.

WAT PIXELhoogte IS

De pixelhoogte is de afstand tussen de individuele pixel of LEDs. Het wordt gewoonlijk gemeten in millimeter van het centrum van leiden één tot het centrum van volgende. De pixelhoogte is belangrijk omdat het de het bekijken afstand voor de LEIDENE muur bepaalt. Het zal ook de prijs beïnvloeden. Bijvoorbeeld:

Een vierkant LEIDEN muurpaneel die 500mm x 500mm meten zou met een PIXELhoogte van 3,9 millimeter net iets meer dan 16.000 LEDs kunnen hebben.

Dat hetzelfde vierkante LEIDENE muurpaneel met een pixelhoogte van 2,9 millimeter meer dan 28.000 LEDs zal hebben.

In het algemeen, zal het 2.9mm LEIDENE van de pixelhoogte paneel meer dan het 3.9mm paneel kosten omdat er over 58% meer LEDS op het 2.9mm LEIDENE paneel zijn.

Waarom zou u met een kleinere pixelhoogte dan gaan? Het bekijken afstand.

HET BEKIJKEN AFSTAND

De het bekijken afstand is hoe ver een gemiddelde persoon moet zijn een beeld op een LEIDENE muur te zien zonder de ruimten tussen LEDs te zien. Dit is een minimumafstand, niet een optimum. Zolang iemand verder weg dan de geadviseerde het bekijken afstand is, zal de LEIDENE muur groot kijken.

Aangezien de pixelhoogte een directe invloed op prijs heeft, is het belangrijk om in hoe te incalculeren ver uw publiek van het scherm zal zijn.

Als u een openluchtaanplakbord plant dat 100ft van de dichtste kijker zal zijn, kunt u een veel groter (en goedkoper) pixelhoogte gebruiken.

Als u een stadium ontwerpt, zou het raadplegen van de aanbevelingen van de fabrikanten dichtste kijker de eerste stap in het berekenen van zijn welke pixelhoogte u nodig hebt. De fabrikantenaanbeveling houdt rekening met de grootte van het pixel evenals de pixelhoogte.

PIXELgrootte

De grootte van het daadwerkelijke pixel wordt niet altijd bekend gemaakt door de fabrikant. De twee LEIDENE muurpanelen met hetzelfde pixel werpen (afstand tussen de centra van twee pixel) en dezelfde pixeldichtheid (het aantal pixel per paneel) kan verschillende geadviseerde het bekijken afstanden hebben toe te schrijven aan de grootte van elk pixel.

Wanneer het bepalen van het juiste LEIDENE muurpaneel voor uw installatie, zou u aandacht aan de geadviseerde het bekijken afstand en pixelhoogte moeten besteden.

WAT DE JUISTE PIXELhoogte VOOR ME IS

Het begin met het meten van de afstand tussen het voorgestelde opzetten richt en de dichtste kijker. Dat zal onderaan uw opties versmallen. Als u de LEIDENE muur op de rug van een groot stadium opzet en uw dichtste kijker weg 18 voet is, hebt u ladingen van opties in LEIDENE muurpanelen. Als u de LEIDENE Muur in een collectieve hal opzet, waar de meeste kijkers 8 voet van de vertoning zullen zijn, die onderaan uw opties versmalt.

Zodra u weet waar de dichtste kijker is, dan kunt u beslissen welke pixelhoogte voor uw best is installeer. U kunt kleiner gaan dan de geadviseerde pixelhoogte voor uw afstand, maar de handel van wordt gekost. De kleinere hoogten kosten meer omdat er (in de meeste gevallen) duizenden meer LEDs zijn.

Uw volgende overweging zal omringende helderheid, bewerkertype, en installatietype zijn. Gelieve te laten ons weten of hebt u vragen. Wij zijn altijd gelukkig te helpen!