Waarom cyaan draait een volledige kleuren LEIDENE vertoning (vervormde kleur)?

March 30, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom cyaan draait een volledige kleuren LEIDENE vertoning (vervormde kleur)?

Sommige klanten zullen in dagelijkse verrichtingen vinden dat de volledig-kleuren LEIDENE vertoning soms cyaan lijkt, wat een fenomeen van de kleurenvervorming is. Dit gebeurt vaak wanneer wij de vertoning in volledig wit zetten.
Om te berekenen wat het hoofdthema is, moeten wij een basisidee hebben - de cyaangietvorm wordt meestal veroorzaakt door thermische gevolgen. Zo wat is thermisch effect? Letterlijk kunt u het antwoord gemakkelijk worden, verwijst het thermische effect naar het oververhitten van het LEIDENE scherm en zijn interne componenten.
Vooral met de pixelhoogte van LEIDENE modules, is de dichtheid van LEIDENE lampparels en interne componenten gestegen, veroorzakend de interne accumulatie van het oververhitten, en soms voor komt deze kleurenvervorming.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom cyaan draait een volledige kleuren LEIDENE vertoning (vervormde kleur)?  0

Waarom cyaan draait de LEIDENE volledig-kleurenvertoning?
De reden waarom de het schermvertoningen cyaan en niet andere kleuren in dit geval hoofdzakelijk de structuur van de LEIDENE vertoning zijn.
Wij allen kennen het concept RGB - rood, groen, en blauw, en een LEIDENE lampparel van een SMD-LEIDENE vertoning zal deze drie kleuren bevatten, die wij de drie primaire kleuren van mensen roepen.
Als wij slechts groen willen tonen, dan zal deze LEIDENE lampparel slechts groen tonen; als wij slechts rood willen tonen, dan zal de LEIDENE lampparel slechts rood tonen, en als wij al wit willen tonen, zullen de drie primaire kleuren op tegelijkertijd zijn.
Nu kunt u sommige ideeën van uw hebben - waarom draait het scherm cyaan soms? Dat is waarschijnlijk toe te schrijven aan „het aftrekken van rood“, omdat wanneer wij groen en blauw mengen, wij cyaan worden!
Een zeer eenvoudig idee, recht? Nu begrijpt u dat de cyaankleur aan een onevenwichtigheid van de drie primaire kleuren toe te schrijven is.
Maar waarom wij „minus rood“ in plaats van andere resultaten krijgen? Welk effect heeft de temperatuur op de drie kleuren?
Wanneer wij „rood“ zullen verminderen?
Zoals van de figuur kan hieronder die worden gezien, is de outputefficiency van rood licht gevoeligst voor het milieu, door groen, en tenslotte blauw wordt gevolgd. De efficiency van de helderheidsoutput is de waarde van LEIDENE lampparels bij een bepaalde temperatuur.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom cyaan draait een volledige kleuren LEIDENE vertoning (vervormde kleur)?  1

In deze grafiek, kunnen wij zien dat wanneer de temperatuur 25°C overschrijdt, de outputefficiency van rood licht snel vermindert, terwijl de outputefficiency van blauw en groen licht vrij gematigd is.
Daarom kunnen wij twee gevolgtrekkingen maken:
(1) aangezien de temperatuur stijgt, zal de helderheid van de LEIDENE lampparels verminderen.
(2) het helderheidsverlies van de drie primaire kleuren is verschillend, en het rood lichtverlies is het grootst.
Dit is het belangrijke punt achter kleurenvervorming - als vermeldden wij, wanneer er minder rood licht is, wij voordien kunnen omhoog met cyaan beëindigen.
Hoe te om de blauwe kleur van de volledige kleuren LEIDENE vertoning te behandelen?
Alvorens over dit deel van het onderwerp te spreken, moeten wij berekenen welke elementen de helderheid van LEIDENE lampparels zullen beïnvloeden.
Er zijn twee factoren met betrekking tot dit, is één de outputefficiency van de helderheid, wij waarvóór hebben besproken, en andere is de daadwerkelijke stroom.
Daadwerkelijke stroom = van de de outputefficiency van de piekstroom * helderheid de helderheidspercentage *
Hier zullen wij van de drie factoren een lijst maken die de daadwerkelijke stroom - piekstroom, helderheidsefficiency en het percentage van licht van verschillende kleuren bepalen (helderheidspercentage).
piekstroom
De piekstroom is verwant met de outputstroom van de bestuurdersspaander. Kleiner de weerstand, groter de piekstroom, of hoger de huidige aanwinst, groter de piekstroom.
U, wij de daadwerkelijke stroom door de outputstroom en de huidige aanwinst van de bestuurdersspaander om de piekstroom te controleren te veranderen veranderen kunnen kon zou benieuwd zijn? Jammer genoeg, hebben wij geen goede controle over de weerstand en de huidige aanwinst, en kunnen één gebied, niet één enkele LEIDENE parel slechts richten.
En, als de temperatuur opnieuw verandert, zullen wij de bril moeten opnieuw aanpassen. Daarom wordt deze methode niet geadviseerd.
De efficiency van de helderheidsoutput
De efficiency van de helderheidsoutput is het aandeel van tijd de lampparel in één seconde wordt aangestoken. Als u deze waarde aanpast, betekent het dat alle drie primaire kleuren tegelijkertijd zullen worden aangepast. Zo werkt deze manier niet.
Helderheidspercentage
Het veranderen van het helderheidspercentage betekent veranderend de verhouding van rood, blauw, en groen licht. Wanneer de volledig-kleuren LEIDENE vertoning cyaan wordt, kan de rood lichtverhouding van één enkele LEIDENE lampparel worden verhoogd of de blauwgroene lichte verhouding kan zijn verminderd. Dit schijnt de meest geschikte methode voor ons te zijn om de kleurenvervorming van de volledige kleuren LEIDENE vertoning, recht te verbeteren?
Nochtans, geeft het nog niet van de willekeur van het omringende milieu rekenschap, zo betekent het dat als de temperatuurveranderingen, u dienovereenkomstig zullen moeten opnieuw aanpassen.
Maar me maak niet ongerust, omdat de het werk temperatuur van binnen volledig-kleuren LEIDENE vertoning en openlucht LEIDENE vertoning vrij stabiel zal zijn. Draai het scherm terug naar normaal en dingen zijn minder.
Als de omgevingstemperatuur niet op normale niveaus kan worden verminderd, zou de thermodynamische correctie een goede optie zijn.
samenvattend
In dit artikel, spraken wij over de redenen voor de cyaankleur van de volledig-kleuren LEIDENE vertoning en de overeenkomstige behandelingsmethodes. In het algemeen, is de vertoning cyaan om op het oververhitten te wijzen, en het oververhitten zal leiden tot een negatieve rode verhouding van de LEIDENE lampparels. Daarom onderzoekt dit artikel de principes achter het en maakt drie potentiële metriek op.